Events

Wij verzorgen voor u de beste events!

Alles over onze mogelijkheden

Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van evenementen, kunnen wij samen met u de mooiste evenementen realiseren. Zo hebben wij ervaring met bedrijfsfeesten, grootschalige schoolfeesten, maar natuurlijk ook de beste commerciele evenementen. Naast dat wij zelf met 3 hele mooie concepten werken, werken wij ook graag mee aan uw creativiteit. Hieronder beschrijven wij onder andere onze eigen evenementen, maar ook wat we voor u kunnen betekenen bij uw evenement.

Wat voor evenement u ook wilt organiseren, wij staan ten alle tijden voor u klaar! Of het nu gaat om een evenent met een zakelijk doeleinde of puur ter entertainment. Wij weten ons precies aan te passen aan de gepaste sfeer en omgeving. Wij zijn zeer resultaat gericht en zullen dan ook doorgaan tot wij het beste resultaat uit uw budget hebben kunnen halen. Gelukkig is dit terug te vinden in de positieve reacties van onder andere de agency's van de grotere nederlandse namen zoals Afrojack, Jay Hardway, Mitch Crown en vele anderen. Wij zorgen ervoor dat niet alleen uw gast zich vermaakt, maar natuurlijk ook uw artiesten een geweldige tijd beleven en uw evenement nog lang zullen herinneren. Ook helpen wij u graag aan de nodige apparatuur en hebben dan ook een groot team om dit voor u van A tot Z te regelen.

Naast dat wij uw evenement regelen, hebben wij ook een aantal eigen evenementen. Deze kunnen wij aanpassen aan ieder budget en hebben allemaal een eigen stijl. Ook hebben wij voor onze evenementen een prachtige huisstijl ontwikkeld zoals spandoeken voor de DJ en naast het podium wat die unieke uitstraling geeft. Door middel van een geweldige line-up (passend bij de doelgroep) en wellicht nog belangrijker, de fantastische show die de gasten nog lang zullen onthouden. Wij organiseren bijvoorbeeld één van de grootste en drukst bezochte schoolfeesten in Noord-Holland. Onze Mega Schoolparty is dan ook alleen toegankelijk voor leerlingen van het middelbaar onderwijs en er wordt geen alcohol geschonken onder de 18. Hierdoor ontstaat er een veilige omgeving waarin leerlingen kunnen genieten van een evenement zoals zij gewend zijn van tv. Ons evenement I Am Sexy is mogelijk voor zowel een 16+ als een 18+ publiek en is gericht op de heerlijke sound van Moombahton, House en Latin, waardoor wij kunnen garanderen dat uw publiek niet stil zal staan! Dan hebben wij ook nog een evenement genaamd revolution waarmee wij letterlijk de wereld willen veroveren. Dit feest staat echt in het thema "EDM" zoals dit verwacht wordt van een Nederlands evenement. Dit houdt in dat wij gaan voor de beste klanken uit de populaire house scene en een show geven met veel special effects zoals vuur, lasers en confetti.