EQUIPMENT

Voor de beste shows!

Onze diensten op gebied van apparatuur

Naast dat wij complete evenementen verzorgen, kunnen wij ook slechts een deel op ons nemen. Eén van die onderdelen is natuurlijk de show van het evenement. Natuurlijk zijn uw artiesten en het concept belangrijk, maar u wilt natuurlijk niet dat uw artiesten in het donker staan of dat niemand kan genieten van het geluid. Daarnaast voegen wij graag een hoop extra elementen toe, aangezien wij uw publiek graag dat "wow" effect geven. Dit doen we bijvoorbeeld met special effects, maar natuurlijk ook een hoop effectbelichting. Met onze voorraad kunnen wij in veel zalen al een geweldige show neerzetten, maar dankzij onze samenwerking met meerdere grote bedrijven in Nederland kunnen wij elke productie aan, van tuinfeest tot stadion!

U kunt er bij ons voor kiezen dat wij alleen het licht regelen, alleen het geluid, special effects of natuurlijk alles bij elkaar. Wij zorgen ervoor dat we voor u de beste prijzen bij elkaar krijgen zodat u nooit te veel betaald. Echter zijn wij zelf geen verhuurbedrijf en zijn alle producties alleen mogelijk in samenwerking met onze crew. Dit betekend echter niet dat wij ons niet aanpassen aan uw creativiteit, u bent in dit geval de klant en wij nemen dan ook graag uw idee van de perfecte show mee in de ontwikkeling van dat "wow" gevoel voor uw publiek.

Voor een aantal producten kunnen wij al een kleine prijsindicatie geven, zoals u kunt zien in onderstaande prijslijst. Echter voor de grotere producties kunt u contact met ons opnemen zodat wij naar aanleiding van uw wensen het beste licht en geluid kunnen neerzetten met bijpassend personeel en transport. Op onze prijslijst kunt u ook een aantal shows vinden die ideaal zijn voor schoolfeesten, bedrijfsfeesten of bijvoorbeeld als toevoeging op het standaard licht van een discotheek. Ook hebben wij een aantal vaste DJ's in dienst die perfect kunnen passen bij uw evenement.