Artists

De kern van uw evenement

Wij verzorgen graag uw line-up

Eén van de belangrijkste elementen van uw evenement is de line-up, een artiest kan namelijk uw avond maken of breken. Wij hebben een groot bestand aan DJ's en MC's die wij rechtstreeks kunnen boeken, zonder tussenkomst van boekingskantoren. Dit scheelt u een hoop kosten en papierwerk. Daarnaast hebben wij alle artiesten die wij aan u aanbieden ook live zien optreden, hierdoor weten we dat we kwaliteit in huis hebben en kunnen we ook de perfecte artiest voor uw evenement bedenken. Natuurlijk hebben wij niet alleen onbekende artiesten in ons bestand, zoals u op onderstaande foto's kunt zien (gemaakt op onze evenementen), bieden wij ook een ruim assortiment aan bekende artiesten aan. Wie wil nou niet een artiest met meerdere top 40 hits op zijn of haar feest? Of het budget nu klein of groot is, wij weten altijd de juiste artiest te vinden.

Naast de bekende artiesten kunnen wij ook allround DJ's voor u regelen, maar natuurlijk ook de nodige live acts zoals een zanger, zangeres of complete band. Wij grijpen iedere uitdaging aan om samen met u tot een fantastisch eindresultaat te komen. Door onze ervaring weten wij precies welke artiesten bij uw feest of evenement passen en zullen dan ook altijd nog persoonlijk contact hebben met de artiesten om uw wensen door te geven.

Naast dat wij de artiesten voor u kunnen regelen, is de begeleiding van deze artiesten ook erg belangrijk, grotere namen in de muziekwereld hebben vaak erg veel eisen en het is heel belangrijk dat deze goed nageleefd worden. Wij helpen u dan ook graag met de voorbereidingen en indien gewenst zorgen wij dat er iemand van ons aanwezig is voor de begeleiding van de artiesten. Hierdoor ontvangen wij altijd een positieve feedback van de artiesten die wij op evenementen plaatsen. Dit is natuurlijk ook goed voor u als organisator, mond op mond reclame is erg belangrijk in dit vak.